PRETUŽNO

GROZNE VIJESTI IZ ITALIJE, JOSIP ILIČIĆ IMA TEŽAK OBLIK DEPRESIJE: Zna se zbog čega je slavni nogometaš završio u tom stanju?

Gotovo sigurno neće nastupiti u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Paris SG-a koje će se igrati 12. kolovoza u Lisabonu

Tridesetdvogodišnji slovenski nogometaš i jedan od najvažnijih igrača talijanske Atalante Josip Iličić u teškom je psihološkom stanju i neće tako brzo ponovno igrati za svoju momčad, objavila je La Repubblica.

ATALANTA IZJEDNAČILA REKORD SERIE A STAR 68 GODINA: Ima trojicu igrača koji su u jednoj sezoni zabili 15 ili više golova

Na društvenim mrežama nedavno se počela širiti vijest da je Iličić u depresiji jer je zatekao svoju suprugu u krevetu s drugim muškarcem, no to nije istina.

Težak oblik depresije

Prema informacijama Repubblice, Iličić je pao u depresiju nakon kriznog razdoblja uzrokovanog pandemijom koronavirusa u Italiji.

Italija je jedna od europskih zemalja koje je pandemija najteže pogodila, a  Bergamo, grad iz kojega je njegova Atalanta, se nalazi u pokrajini Lombardiji, koja je bila jedno od žarišta.

Iličić je razdoblje “lockdowna” proveo u Bergamu i svjedočio tužnim prizorima.

Propušta ključnu utakmicu

Ta krizna situacija i veliki broja umrlih osoba u Bergamu, Iličića je ozbiljno pogodila i sada ima težak oblik depresije.

Iličić stoga gotovo sigurno neće nastupiti u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Paris SG-a koje će se igrati 12. kolovoza u Lisabonu.

“Pratit ćemo njegovo stanje iz dana u dan, ali čini mi se da će teško biri spreman. Mi nemamo nikoga s njegovim karakteristikama, on je fundamentalan za našu igru, trenutačno njegovu poziciju popunjavaju malo Pašalić, malo Malinovskij, a malo i Gomez koji može igrati sve. Mi smo bez Iličića kao Juventus bez Dybale, Lazio bez Immobilea ili Inter bez Lukakua”, izjavio je trener Atalante Gian Piero Gasperini prije nekoliko dana.

Povratak na Net.hr