GORKA POBJEDA / Arsenal u četvrtfinalu, ali s tri nova ozlijeđena igrača

Image

Nogometaši Arsenala izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su u ponovljenom susretu osmine finala na gostovanju pobijedili drugoligaša Hull City 4:0.

8.3.2016.
22:15
VOYO logo

Prva utakmica je završila bez golova, no u uzvratu su 'topnici' uvjerljivo slavili golovima Olivera Girouda (41, 71) i Thea Walcotta (77, 88). Međutim, pobjeda je ostvarena uz tri nova ozlijeđena igrača i sada trener londonskog kluba ne može računati na jedanaestoricu.

Prvo je Per Mertesacker stradao u jednom sudaru glavama u 33. minuti, Gabriel Paulista se ozlijedio u 57. minuti i umjesto njega je ušao Aaron Ramsey, a onda se i Ramsey ozlijedio u 73. minuti i morao je Jeff Reine-Adeleide. Na popisu ozlijeđenih, osim trojice najnovijih su i Oxlade-Chamberlain, Wilshere, Cazorla, Čech, Koscielny, Rosicky, Coquelin i Arteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal će u četvrtfinalu igrati protiv Watforda, a utakmica je na rasporedu u nedjelju 13. ožujka. U ostalim susretima četvrtfinala sastaju se Reading - Crystal Palace (11. ožujka), Everton - Chelsea (12. ožujka), te Manchester United - West Ham (13. ožujka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo