GORICA SE NA ŠUBIĆEVCU SPASILA U ZADNJIM TRENUCIMA, ALI NIJE USPJELA PREKINUTI CRNI NIZ: / Delfi u 88. minuti zabio za bod

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pogodak kojim je Gorica izbjegla poraz na Šubićecu postigao je Younes Delfi u 88. minuti

20.4.2021.
18:57
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 30. kola Prve HNL Šibenik i Gorica su na stadionu Šubićevac odigrali 1-1 nastavivši svoje serije bez pobjede.

Šibenik je poveo u 40. minuti golom Suada Sahitija, a izjednačio je Younes Delfi u 88. minuti. Dodajmo, kako je domaćin od 87. minute igrao bez isključenog Marcosa Mine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve duži niz

Bio je to sudar klubova koji su već duže vrijeme bez pobjede. I jedni i drugi nadali su se prekidu crnog niza, no nisu uspjeli. Šibenik je tako produžio niz bez pobjede na 10 ligaških susreta, dok je Gorica nanizala sedam uzastopnih susreta bez slavlja u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju pobjedu Šibenik je upisao 10. veljače, a Gorica 28. veljače, zanimljivo oba kluba protiv Istre 1961.

Vatreno otvaranje

Šibenik je već u prvoj minuti mogao do prednosti, Emir Sahiti našao se pred vratima Gorice, ali je Ivan Banić obranio. Gorica je prvi put zaprijetila u 26. minuti. Pucao je Josip Mitrović, ali je Lovre Rogić bio siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije domaćin je zabio, no pogodak je opravdano poništen zbog zaleđa. Šibenik je zasluženo poveo u 40. minuti golom Suada Sahitija. Marko Bulat je ukrao jednu loptu u sredini terena, povukao, te odlično poslužio Sahitija koji s desne strane pogađa suprotan kut za 1-0.

Gorica je imala lijepu priliku u 65. minuti, ali Mitrović nije uspio svladati Rogića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah iskoristili igrača više

Od 87. minute domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Mina. Iz slobodnog udarca koji je uslijedio gosti su izjednačili. Ubacio je Jurica Pršir, a Younes Delfi je glavom zabio za 1-1.

Do kraja susreta ostalo je 1-1, pa novi trener domaćina Sergi Escobar niti u četvrtom pokušaju nije stigao do prve pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali sedmi

U premijernoj utakmici na klupi Šibenika neočekivano je uzeo bod Dinamu, potom izgubio od Rijeke, a u posljednjem kolu remizirao u Varaždinu. Sada je remizirao i protiv Gorice.

Večeras se još sastaju Slaven Belupo i Hajduk, a sutra igraju Lokomotiva i Varaždin, Istra i Rijeka te u derbiju drugoplasirani Osijek i vodeći Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 67 bodova ispred Osijeka sa 65, dok Gorica na trećem mjestu ima 50 bodova.

Šibenik je ostao na sedmom mjestu sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo