GOLDEN STATE JOŠ NE ZNA ZA PORAZ: / San Antonio ne može bez Leonarda, Warriorsi pomeli Spurse

Image
17.5.2017.
8:31
VOYO logo

U drugoj utakmici San Antonio nijednog trenutka nije bio konkurentan razigranim Warriorsima pa je gostujući trener Gregg Popovich u posljednjih 15 minuta dvoboja koristio isključivo košarkaše koji inače imaju epizodne uloge.

Bila je ovo deseta uzastopna pobjeda Golden Statea u doigravanju, u prva dva kruga "pomeli su" Portland i Utah sa po 4-0, protiv San Antonija imaju 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu +28

Golden State je već nakon prve četvrtine imao +17 (33-16), na poluvremenu je bilo +28 (72-44), na kraju treće četvrtine +31 (106-75), a na kraju utakmice +36 (136-100). Najveću prednost, od čak 41 poena (129-88), domaća je momčad imala u 44. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursima nedostaje i Tony Parker

Kapetan Golden Statea Stephen Curry bio je prvo ime dvoboja sa 29 koševa (šut 8/13, za tricu 6/9), sedam skokova i sedam asistencija. Patrick McCaw je iskoristio čak 26 minuta u igri i sa 18 koševa bio drugi strijelac momčadi, ispred Kevina Duranta koji je ubacio 16 poena i Draymonda Greena sa 13 koševa, devet skokova i šest asistencija.

Jonathon Simmons je dobro zamijenio Kawhija Leonarda u početnoj petorci te sa 22 koša uvjerljivo bio najbolji strijelac San Antonija. Davis Bertans je sa 13 koševa bio jedini gostujući igrač uz Simmonsa sa dvoznamenkastim učinkom. Potpuno su podbacili centri LaMarcus Aldridge sa osam i Pau Gasol sa sedam koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi još su još ranije u doigravanju ostali bez Tonyja Parkera koji je ozlijedio ligament kvadricepsa pa je za njega ranije završio "playoff".

Možda se Leonard oporavi za treću utakmicu

Treća utakmica serije bit će odigrana tek u noći sa subote na nedjelju (3 sata iza ponoći) pa postoje izgledi da će se Kawhi Leonard do tada uspjeti oporaviti i pomoći suigračima u nastojanju da vrate neizvjesnost finalu Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćas počinje finale Istoka

U noći sa srijede na četvrtak (2.30 sati iza ponoći) u Bostonu započinje finalna serije u Istočnoj konferenciji. Domaći Celticsi će pokušati zaustaviti pobjedničku seriju aktualnih prvaka iz Clevelanda koji su, računajući i završne tri pobjede u prošlogodišnjem velikom finalnom preokretu protiv Golden Statea, neporaženi u posljednjih 11 dvoboja u doigravanju. Druga utakmica te serije također će biti odigrana u Bostonu, več u noći s petka na subotu (2.30 sati iza ponoći).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA doigravanja:

FINALE ZAPADNE KONFERENCIJE

Golden State - San Antonio 136-100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Golden State u seriji na četiri pobjede vodi sa 2-0)

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo