GLE, TKO TO SJEDI ZAJEDNO: / Mourinho u neobičnom društvu pratio Đokovićev meč u Londonu

Image

Završni Masters za tenisače u londonskoj O2 Areni prava je sportska poslastica, koju nisu propustile mnoge poznate osobe.

13.11.2016.
19:46
VOYO logo

Tako se u svečanoj loži našao i trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, koji je očito, jedva dočekao stanku u Premier ligi, kako bi "skočio" do Londona. Ionako je nedavno priznao kako mu nedostaje obitelj koja je ostala živjeti u Londonu. Portugalac se baš nije snašao u dvadesetak puta manjem Manchesteru, a ni na klupi Uniteda.

U Mourihnovoj blizini našao se Gerrard Pique koji je sjedio je vrlo blizu Mourinhu, a s njim baš i nije u dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pet godina, nakon španjolskog Superkupa zaiskrilo je između tadašnjeg trenera Reala i Barceloninog braniča. Pique je bio prozvao Mourinha kako uništava španjolski nogomet, no očito su te riječi zaboravljene. Na kraju se ovaj dvojac srdačno pozdravio i izgrlio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković bolji od Thiema

Sad su obojica mogli uživati u meču Đoković - Thiem. Srpski tenisač objednički je krenuo u obranu naslova na ATP "mastersu" u Londonu, on je u susretu 1. kola skupine "Ivan Lendl" svladao debitanta na ovom turniru, Austrijanca Dominica Thiema sa 6:7 (10), 6:0, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo