ŽELI OTIĆI

GLAVNA ZVIJEZDA ZADALA VELIKI UDARAC BILIĆU: ‘Šef zna da bih bio puno sretniji u Arsenalu’

Dimitri Payet nesretan je u West Hamu i vjerojatno broji posljednje dane u Bilićevoj momčadi prije zimskog prijelaznog roka. Francuz je prvo ime ovog istočnolondonskog kluba, ali nezadovoljan je sezonom i želi promijeniti sredinu koju je već prerastao.

U razgovoru za RMC otkrio je kako nema ništa protiv preseljenja u Arsenal. Sviđa mu se stil igre Wengerove momčadi.

‘Uživao bih u igri Wengerove momčadi’

“Čuo sam da me Wenger želi dovesti, kazao je da sam igrač kakav nedostaje Arsenalu. S obzirom na igru ‘topnika’, vjerujem da bih, kao tehnički jak igrač, mogao uživati u toj ekipi”, izjavio je Payet kojemi se s West Hamom bori od dna do sredine ljestvice.

“Pa Arsenal se svake godine bori za naslov. Dajem sve od sebe za klub kako bismo se izvukli iz teške situacije, ali ne zatvaram vrata pred drugim opcijama. Situacija u klubu ipak utječe na mene”, priznao je ambiciozni Payet.

“Želim igrati u Ligi prvaka, na najvećoj razini. Ispred mene su najbolje godine”, dodao je francuski reprezentativac jasno dajući do znanja Biliću da je došlo vrijeme rastanka.

‘Bilić me razumije’

“Trener razumije da mi trenutačna situacija ne odgovara. Ali, želim biti korektan prema West Hamu, neka sve bude odrađeno prema pravilima i neka klub dobije svoj dio”, kazao je Payet koji nije isključio ni povratak u Francusku, gdje je prije dolaska u Premier ligu igrao u Marseilleu.

“Svi znaju koliko volim taj klubu, ali moram vidjeti što će reći novi vlasnici. Ne zatvaram vrata nikome”, zaključio je Payet.

Povratak na Net.hr