GESTA ZA SVAKU POHVALU: / Nogometne zvijezde i 'zvjezdice', ovako se to radi

Image
Foto: AFP

Kada imaš nogometnog idola, onda ponekad pokušavaš napraviti sve samo kako bi došao do svog junaka i dobio autogram. No, ponekad baš i nemaš sreće...

21.7.2015.
8:39
AFP
VOYO logo

Benfica je u sklopu priprema za nadolazeću sezonu izgubila od francuskog prvaka PSG-a rezultatom 2:3. Kapetan portugalskog velikana Luisão bio je jedan od traženijih igrača, barem kad su u pitanju autogrami.

Jedan mladi nogomeni zaljubljenik silno je pokušao doći do svog idola, no nije na vrijeme stao u red. Brazilski nogometaš Luisão već je bio ušao u autobus, da bi nakon toga primjetio dječaka na ulici. Luisão je tada napravio nešto što se rijetko viđa u današnje vrijeme modernog nogometa, u doba kada igrači često budu vođeni samo i isključivo novcem, zaboravljavši da se nogomet igra za navijače, gledavši samo vlastiti interes, ne marivši za one koje nogomet i pobjede kluba istinski vesele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaustavio autobus i razveselio dječaka

Nogometaš koji je 2003. godine došao u klub za 890 000 funti zaustavio je autobus, izašao iz njega van i dao svoju majicu malenom dječaku te se potpisao na nju. Sliku sretnog dječaka objavila je njegova sestra na svom Instagram profilu.

"Tebi je ovo samo bio jedan čin dobrote, ali ovom malom dječaku je to bio dokaz da ne nose svi superheroji plašt, neki od njih nose i dres Benfice", napisala je sestra dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=morrisseyisgod

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, lijepa gesta Luisãoa koji može i treba biti primjer svim pretplaćenim zvijezdicama kako se ophodi prema svojim navijačima, pogotovo prema onim najmlađima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo