GENIJALNI VELŠANIN OBOŽAVA VATRENOG: / 'Luka Modrić mi je najbolji prijatelj'

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE
22.11.2016.
20:12
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

“Moj najbolji prijatelj je vjerojatno Luka Modrić. S njim sam još iz vremena kada smo igrali za Tottenham”, rekao je 27-godišnji Bale odgovarajući na pitanje tko mu je najbolji prijatelj u Real Madridu.

Bale je odgovarao na engleskom jeziku na kojem se sporazumijeva s hrvatskim reprezentativcem ali i novinarima kada daje izjave jer još uvijek nije dovoljno ovladao španjolskim, odnosno osjeća se ugodnije govoriti na engleskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan tko je najbolji igrač na treningu, ponovno je rekao Modrić: “Za mene je to Luka Modrić. Gledao sam ga godinama i čini mi se da je sve bolji kako je stariji”.Bale i Modrić su igrali za londonski Tottenham od srpnja 2008. do kolovoza 2012. godine. Od rujna 2013. igraju zajedno u Real Madridu s kojim su 2014. i 2016. osvojili Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je u kratkom intervjuu, kojeg je organizirao japanski sponzor Nissan, rekao kako je uz njega najbrzi igrač francuski branič Raphaele Varane ili portugalski napadač Cristiano Ronaldo, te da je Ronaldo najvještiji nogometaš Real Madrida.

Najčrvršći je kapetan i branič Sergio Ramos ili portugalski branič Pepe, rekao je, dok je najveća šaljivđina i plesač brazilski lijevi bek Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je u subotu asistirao Ronaldu za posljednji pogodak u prvenstvenoj pobjedi od 3-0 kod gradskog rivala Atletica. Ove sezone je igrao 15 utakmica te je zabio 7 golova dok je 4 puta dodao za pogodak. Real Madrid vodi u prvenstvu s 30 bodova dok je druga Barcelona s 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo