HRT BEZ TV PRAVA

GDJE PRATITI UTAKMICU VATRENIH? Većina navijača bit će uskraćena za spektakl u Belfastu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utorak čeka gostovanje u Belfastu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Irske.

Ako ste se pitali tko će prenositi susret u kojem će Ante Čačić tražiti nastavak niza od 15 uzastopnih utakmica bez poraza, stigao je i odgovor.

U BELFASTU SA ŠAČICOM IGRAČA: ‘Hrvatska je izazov svima, a ova utakmica može dati mnoge odgovore’

Kako se čini Hrvatski nogometni savez, vlasnik prava za svaku prijateljsku utakmicu, prihvatio je ponudu Arene Sport 2, koja je novi ogled Vatrenih uvrstila u svoj program.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Koprivnici je odigrala prijateljsku utakmicu protiv Moldavije u sklopu priprema za Euro. Podravci su s oduševljenjem dočekali prvi nastup Vatrenih u svome gradu.
Hrvatska nogometna reprezentacija u Koprivnici je odigrala prijateljsku utakmicu protiv Moldavije u sklopu priprema za Euro. Podravci su s oduševljenjem dočekali prvi nastup Vatrenih u svome gradu.Foto: Igor Kralj/PIXSELL

 

S obzirom na interes gledatelja za utakmice reprezentacije ova vijest će loše pasti svima koji nisu u mogućnosti pratiti navedeni kanal. Ponuda javne televizije očito nije zadovoljila predstvnike Saveza pa dio gledatelja neće moći uživati u majstorijama Vatrenih.

Čačić je u Sjevernu Irsku, inače, poveo samo 16 igrača tako da na utakmici neće nastupiti Modrić, Rakitić, Ćorluka, Kovačić, Subašić i Perišić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr