FURY STRAHUJE UOČI MEČA KOJI ČEKA CIJELI SVIJET: / 'Postoji rizik od toga. To je izvan moje kontrole'

Image
Foto: Harry How/Getty Images/AFP

Druga borba je na rasporedu 22. veljače

11.2.2020.
12:35
Harry How/Getty Images/AFP
VOYO logo

Pred britanskim bokasačem TysonomFuryjem jedan je od najtežih izazova u karijeri. Revanš s DeontayemWilderom na rasporedu je 22. veljače u Las Vegasu, a uoči borbe pojavio se strah izazvan ozljedom koju je zaradio prije pola godine tijekom meča sa Šveđaninom Ottom Wallinom. Čak 57 šavova bilo je potrebno da mu se pokrpa posjekotina iznad oka.

"Postoji li rizik da se otvori? Ne znam jer nisam kirurg. Ne mogu ništa napraviti oko toga. Ako se otvori, otvori. To je izvan moje kontrole", kazao je Fury za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sijedi revanš

Prva njegova borba s Wilderom završila je bez pobjednika. Amerikanac je u dva navrata rušio Furyja, ali se ovaj dva puta dizao u dramatičnih 12 rundi. Furyja čeka iznimno težak zadatak jer Wilder ulazi u ring s 41 nokautom iz 42 borbe. Uoči ove borbe poručio je kako će ciljati Furyjevo oko.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 01: Deontay Wilder reacts as he receives an embrace from Tyson Fury after fighting to a draw during the WBC Heavyweight Champioinship at Staples Center on December 1, 2018 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP

"Mislim, to je ono što radimo. Koliko će se brzo otvoriti ovisi o otme koliko je dobar bio njegov plastični kirurg", poručio je Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam kako otvoriti posjekotinu suparniku. Njegova je bila dulja neko obrva. Onaj njegov meč je trebalo automatski prekinuti, ali svi znamo koliki je novac u igri", smatra Wilder, koji će 11. put braniti naslov po WBC verziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo