FURY UZVRATIO NA OPTUŽBE: / Prijeti mu oduzimanje naslova zbog kokaina, a on učini ovo

Image
Foto: Twitter

Svjetski prvak teškaške boksačke kategorije po verzijama WBA, WBO Tyson Fury bio je pozitivan na dopinškom testu koji je pokazao da je 28-godišnji Britanac uzeo kokain.

1.10.2016.
20:42
Twitter
VOYO logo

Fury se kao što je poznato povukao iz revanša protiv Vladimira Klička koji je bio zakazan za 29. listopada. Kao razlog otkazivanju borbe protiv boksača kojem je prekinuo niz nepobjedivosti dug jedanaest godina navodila se ‘medicinska nesposobnost’, no valja podsjetiti da je u pitanju bio pomaknuti datum uzvratne borbe koja se trebala dogoditi u srpnju.

Čini se da se iza spomenute fraze krije pad na testiranju koje je provela VADA (Voluntary Anti-Doping Association) 22. rujna uzimanjem slučajnog uzorka mokraće svjetskog prvaka. ‘Nespremnim’ je proglašen dan poslije toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN je objavio kako će mu zbog toga vjerojatno biti oduzet pojas svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sve to kao da ne zabrinjava 28-godišnjeg Engleza s obzirom na post kojeg je objavio na Facebooku. Naime, Fury je napravio fotomontažu na kojoj je stavio svoju fotografiju na poznatu scenu iz filma Scarface u kojem Tony Montana (Al Pacino) sjedi za stolom dok je ispred njega stol krcat kokainom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo