NEVJEROJATNO

FURY UZVRATIO NA OPTUŽBE: Prijeti mu oduzimanje naslova zbog kokaina, a on učini ovo

Svjetski prvak teškaške boksačke kategorije po verzijama WBA, WBO Tyson Fury bio je pozitivan na dopinškom testu koji je pokazao da je 28-godišnji Britanac uzeo kokain.

Fury se kao što je poznato povukao iz revanša protiv Vladimira Klička koji je bio zakazan za 29. listopada. Kao razlog otkazivanju borbe protiv boksača kojem je prekinuo niz nepobjedivosti dug jedanaest godina navodila se ‘medicinska nesposobnost’, no valja podsjetiti da je u pitanju bio pomaknuti datum uzvratne borbe koja se trebala dogoditi u srpnju.

Čini se da se iza spomenute fraze krije pad na testiranju koje je provela VADA (Voluntary Anti-Doping Association) 22. rujna uzimanjem slučajnog uzorka mokraće svjetskog prvaka. ‘Nespremnim’ je proglašen dan poslije toga.

https://twitter.com/Metro_Sport/status/78187024886153216

ESPN je objavio kako će mu zbog toga vjerojatno biti oduzet pojas svjetskog prvaka.

Međutim, sve to kao da ne zabrinjava 28-godišnjeg Engleza s obzirom na post kojeg je objavio na Facebooku. Naime, Fury je napravio fotomontažu na kojoj je stavio svoju fotografiju na poznatu scenu iz filma Scarface u kojem Tony Montana (Al Pacino) sjedi za stolom dok je ispred njega stol krcat kokainom.

Povratak na Net.hr