SVIJET U ŠOKU

FURY OBJAVIO KRAJ KARIJERE: ‘Boks je najbjednija stvar u kojoj sam sudjelovao. Odlazim u mirovinu, a vi puš*** kur**’

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury šokirao je svijet najavom da završava profesionalnu karijeru.

ŠOKANTNO: Svjetski boksački prvak Tyson Fury pozitivan je na kokain i oduzet će mu se osvojeni naslovi!

FURY UZVRATIO NA OPTUŽBE: Prijeti oduzimanje naslova zbog kokaina, a on učini ovo

“Boks je najbjednija stvar u kojoj sam sudjelovao. Sve je to hrpa go*ana. Ja sam najveći, a također sam i umirovljen, tako da mi popuš*** kur**”c” poručio je putem Twittera jedini boksač koji je u posljednih desetak godina slavio protiv Vladimira Klička.

Njegov odluka dolazi nekoliko dana nakon što je otkriveno da je pao na testiranju koje je provela VADA (Voluntary Anti-Doping Association) i to 22. ovog mjeseca uzimanjem slučajnog uzorka mokraće svjetskog prvaka.

“Rezultati VADA-inog testiranja na preparate koji bi poboljšali njegovu izvedbu još nisu gotovi, ali pozitivni test na kokain vjerojatno će rezultirati oduzimanjem pojasa svjetskog prvaka”, objavio je ESPN pozivajući se na neimenovani izbor.

Fury se povukao iz revanša protiv Vladimira Klička koji je bio zakazan za 29. listopada. Kao razlog otkazivanju borbe protiv boksača kojem je prekinuo niz nepobjedivosti dug jedanaest godina navodila se ‘medicinska nesposobnost’, no valja podsjetiti da je u pitanju bio pomaknuti datum uzvratne borbe koja se trebala dogoditi u srpnju.

Povratak na Net.hr