FURY DONIO LOŠE VIJESTI ANTHONYJU JOSHUI: / Svjetski prvak ovakvu pljusku sasvim sigurno nije očekivao

Image
Foto: Profimedia, UPI

Tjednima zaziva borbu za ujedinjenje svih pet pojaseva

18.2.2020.
11:01
Profimedia, UPI
VOYO logo

Nekoliko dana uoči revanša protiv DeontayaWildera za titulu WBC-ovog prvaka, britanski boksač donio je loše vijesti svom sunarodnjaku Anthonyju Joshui. Naime, svjetski prvak po WBA, IBF, WBO, i IBO verzijama još od meča s AndyjemRuizom zaziva borbu za ujedinjenje svih pet pojaseva. Više puta je rekao kako smatra da će do nje prije doći ako Fury pobijedi Wildera. Zbog toga je čak nudio pomoć sunarodnjaku tijekom priprema za obračun s Brončanim bombarderom.

Sada mu je pak stigao hladan tuš jer do borbe neće doći tako brzo. Razlog je što je s Wildeorm dogovorena trilogija pa Fury misli da će uskoro opet u ring s Amerikancem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost ne dijelim Joshino mišljenje. Čeka me još jedna borba s Wildeorm. Dogovorena je trilogija, a nakon toga ćemo vidjeti što će se događati. Možda ćemo imati četvrtu i petu borbu", kazao je Fury. Njegovim riječima bit će razočaran i najmoćniji promotor u ovom trenutku Eddie Hearn koji je kao i Joshua mišljenja da bi s Furyjem lakše dogovorio borbu za ujedinjenje pojaseva.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua

Furyjev promotor Frank Warren također je potvrdio da je moguća treća borba s Wilderom. Poraženi će imati 30 dana da pozove na revanš i on mora biti prihvaćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borit će se opet na ljeto bez obzira tko pobijedio", kazao je Warren za BBC radio 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo