FRANCUZI U OČAJU UOČI UTAKMICE GODINE: / Nakon ozljede Neymara dogodio im se još jedan ogroman peh

Image
Foto: Screenshot

Bez dva ključna igrača mogli bi imati dosta problema protiv engleskog velikana.

7.2.2019.
15:46
Screenshot
VOYO logo

Za nešto manje od tjedan dana francuski prvak PSG gostovat će na Old Traffordu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Momčad Thomasa Tucchela sve je donedavno glasila kao izraziti favorit, međutim u malo više od mjesec dana stvari su se radikalno promijenile.

Engleski velikan smijenio je Josea Mourinha, a pod Ole Gunnarom Solskjaerom momčad ne zna za poraz. S druge strane, iako naslov prvaka ne bi trebao biti upitan, PSG je u laganom padu. Izgubili su derbi od Lyona, a prolazak u Kupu protiv trećeligaša osigurali su tek u produžecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dug oporavak Brazilca

Također, ozljeda Neymara veliki je udarac Francuzima u nastojanju da dođu do europskog naslova. Očekuje s da će njegov oporavak trajati deset tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije jedina loša vijest za Parižane pred put na Otok. Talijanski veznjak Marco Verratti vratio se ovog tjedna treninzima nakon što se ozlijedio prije tri tjedna na susretu s Guingampom. Međutim, kako je potvrdio Tuchel, u utorak navečer nije ga mogao odraditi do kraja zbog novonastalih problema. Nije riječ o riječ o stradalom gležnju, a o čemu je nije otkrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG u subotu dočekuje Bordeaux, a njemački stručnjak tek treba donijeti odluku hoće li igrati u prvenstvu. Sukladno s tim upitan je i njegov nastup protiv Uniteda za šest dana. Utrka s vremenom je počela...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo