FRANCUZI OBJAVILI SENZACIJU: / Pogba odabrao novi klub: 'Pregovori su već počeli'

Image
Foto: AFP

Ubrzo bi se sve moglo znati

21.5.2020.
20:57
AFP
VOYO logo

Prije četiri godine PaulPogba stigao je na Old Trafford za 105 milijuna eura kao najskuplje pojačanje u povijesti. Međutim, tamo nije ispunio ono što se očekivalo od njega i vratio slavni klub na stare staze slave. Štoviše, za sada se njegov drugi boravak u Manchester Unitedu može proglasiti podbačajem.

Francuski Le10port donio je pak u četvrtak senzacionalnu vijest. Tvrde da su nakon mjeseci flertovanja započeli pregovori između Juventusa i Pogbinog menadžera Mina Raiole oko njegovog povratka u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: 26th December 2019. Picture credit should read: James Wilson/Sportimage via PA Images, Image: 489932206, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: James Wilson / PA Images / Profimedia

Kako Real Madrid, Barcelona i PSG nisu spremni platiti ogroman novac za veznjaka to je stavilo Juve u odličan položaj. Miralem Pjanić je na izlaznim vratima, a vjerojatno i Adrien Rabiot pa bi Pogba bio savršeno pojačanje za momčad Maurizija Sarrija. ASvjetski prvak iz Rusije, koji je nedavno napunio 27 godina, također je bio povezivan s Interom, kojeg vodi njegov nekadašnji trener iz Juventusa Antonio Conte.

No, od tog posla neće biti ništa jer veznjak preferira povratak u Juve, klub za koji je u 178 nastupa zabio 34 pogotka i upisao 40 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo