FRANCUZ ZBOG ZVIJEZDE NAPUSTIO REAL? / Španjolci objavili pravi razlog Zidaneova odlaska iz Madrida

Image

Legenda je napustila klub nakon što je ispisao povijest elitnog klupskog natjecanja.

11.10.2018.
11:22
VOYO logo

Odlazak Zinedinea Zidane s klupe Real Madrida nakon što je na Santiago Bernabeu donio tri naslova Lige prvaka zaredom i nekoliko mjeseci kasnije intrigira španjolske medije. Tako svako malo cure nove teorije oko odluke legendarnog Francuza da napusti klupu španjolskog diva.

Perezova izdaja

Prema posljednjoj svjetski prvak iz 1998. odlučio je otići zbog Garetha Balea. Naime, El Pais piše da su se Zidane i predsjednik Florentino Perez usuglasili da će prodati Velšanina na kraju sezone. Međutim, nakon pogotka škaricama u finalu Lige prvaka Perez je navodno promijenio odluku te je poručio da je bolji od Ronalda jer radi razliku u velikim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je pak htio prodati Velšanina za 100 milijuna eura kako bi prikupio sredstva za dovođenje Salaha, Hazarda ili Kanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, propast dogovora i činjenica da je Perezovu odluku doznao iz treće ruke uvrijedilo je Francuza pa je 30. svibnja na unaprijed dogovorenom sastanku na kojem se trebalo raspravljati o planovima za iduću sezonu obavijestio klupskog čelnika da napušta klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo