FRANCE FOOTBALL SLOŽIO IDEALNIH 11 OD HRVATA KOJI SU IGRALI U LIGUE 1: / Skoblar, Bokšić, Šimić....

Image
Foto: Profimedia

U momčadi su se našla neka legendarna imena

8.9.2020.
13:59
Profimedia
VOYO logo

Malo više od dvije godina nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji Francuska i Hrvatska odmjerit će snage u sklopu Lige nacija. dusret je an rasporedu u utorak u 20:45, a to je bio povod France Footballu da složi idealnu momčad od hrvatskih nogometaša koij su igraču u njihovoj prvoj ligi.

Na vrata su stavili DanijelaSubašića, ali nisu zaboravili pomenuti niti VedranaRunju, koji je igrao za Marseille i lens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Subašić je osam godina branio za Monaca i postao je jedan miljenika navijača te je bio dio momčadi koja je osvojila prvenstvo i igrala u polufinali Lige prvaka 2016.-2017.”, piše FF.

Obranu pak zastupaju DejanLovren, nekadašnji igrač Lyona, DujeĆaleta-Car, koji trenutačno brani boje Marseillea te ZlatkoVujović, koji je igrao Bordeaux, Nicu i Cannes. Na desni bek stavili su DarijaŠimića, za kojeg pišu da je istinska hrvatska legenda sa 100 nastupa za Vatrene. On je nakon Intera i Milana igrao za Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje u momčad su dodali JerkaLeku, koji je također igrao za Monaco, te TomuBašića, veznjaka Bordeauxa. Nadalje u sredini se nalazi još IvicaŠurjak, bivši igrač PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U napadu su pak pronašli mjesta za JosipaSkoblara, koji je tri puta zaredom bio najbolji strijelac prvenstva u dresu Marseillea.

Nadalje, tu je također nekadašnji igrač Marseillea AlenBokšić i za kraj su se sjetili DadePrše. On je traga u Francuskoj ostavio igrajući za Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav FF-a: Subašić - Lovren, Duje Ćaleta-Car, Vujović - Šimić, Bašić, Šurjak, Leko - Skoblar, Bokšić, Pršo

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo