FOTOGRAFIJA UZNEMIRILA DINAMOVCE: / Što on radi u Londonu?!

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Dok su dinamovci i njihovi domaćini u Gradskom vrtu se gubili u magli, jedan od najskupljih igrača u Dinamovoj svlačionici se zabavljao u Londonu.

14.12.2015.
10:30
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Proteklih dana se špekuliralo kako je El Arbi Hillel Soudani na odlasku iz Dinama, kako za alžirskog napadača postoje ponude iz Engleske. Šaputanja o odlasku sve su jača, jer je dinamovac proteklog vikenda osvanuo u Londonu. Nakon što je potopio Hajduk golom u sudačkoj nadoknadi, zbog žutih kartona nije imao pravo nastupa u Osijeku. Nije ostao u Hrvatskoj, već je odjurio u Veliku Britaniju. Pohvalio se i na Instagramu s fotografijom s prijateljima, na kojoj je i njegov kolega iz reprezentacije Alžira Essaïd Belkalem, koji nastupa za Watford.

Špekuliralo se kako je Swansea zainteresiran za dinamovca, te da je nakon dvije i pol godine u Zagrebu stiglo vrijeme za njegov odlazak iz Hrvatske. Ugovor s Dinamom mu vrijedi do ljeta 2017. godine, a ukoliko Mamić i društvo žele zaraditi - ove zime ga trebaju prodati. Njegova cijena će padati kako se bliži istek ugovora, no Dinamo će na ovom poslu sigurno zaraditi. Za 28-godišnjeg alžirskog reprezentativca su portugalskoj Vitoriji platili 800.000 eura, a njega cijena sada sigurno viša od pet milijuna. Uostalom, bio je nominiran za najboljeg igrača Afrike za 2015. godinu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo