BILA SPORTAŠICA GODINE

[FOTO] ŽIVOT USPJEŠNE GIMNASTIČARKE KRENUO JE U KRIVOM SMJERU: Krala je, ucjenjivala i bila u zatvoru, a sada snima filmove za odrasle

Nakon privatne drame i kraja sportske karijere uslijedili su crni dani za nju zbog čega je završila iza rešetaka

Tridesečetverogodišnja Nizozemka Verona van de Leur u prošlosti se bavila gimnastikom i u tome je bila izvrsna. U dobi od 14 godina osvojila dvije medalje na Europskom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji, a pet izborila je čak njih pet na Europskom prvenstvu, tri na Svjetskom kupu te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Sa 16 godine bila je izabrana za sportašicu godine u Nizozemskoj, okonosti i ozljede su je natjerale da se povuče iz svijeta sporta i njen je život krenuo u neočekivanom smjeru. Prebacila se u glumu, ali ne bilo kakvu – glumu u filmovima za odrasle.

Crni dani

Tijekom gimnastičarske karijere ona je puno zarađivala, što je trošila njena obitelj, a nju ništa nije pitala pa se Verona osjećala iskorišteno i zbog toga je odlučila prekinuti svaki kontakt s obitelji.

Nakon privatne drame i kraja sportske karijere uslijedili su crni dani za nju. Bila je bez stalnih prihoda bila je dvije godine i živjela je s dečkom u automobilu. Morala se baviti ilgalnim djelima poput krađe i ucijenjivanja zbog čega je bila više od dva mjeseca u zatvoru, nakon čega se odlučila baviti legalnim radnjama, a u njenom slučaju to je značilo glumom u filmovima za odrasle.

 

Povratak na Net.hr