U PIDŽAMI I PAPUČAMA

[FOTO] RONALDO I GEORGINA OKUPILI CIJELU OBITELJ POD BOR I ČESTITALI BOŽIĆ: Nismo ih navikli gledati u ovakvom izdanju

Ronaldo je najpopularniji sportaš na Instagramu s gotovo 250 milijuna pratitelja

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (35) jedan je od najboljih i najpopularnijih svjetskih nogometaša, ali uz svoju igračku karijeru, on je jako zaokupljen i onom “influencerskom” i objavama na društvenim mrežama koje daju uvid u njegov privatni život.

RONALDO SE OGLASIO NAKON OSVAJANJA NAGRADE KOJA JE LANI PRIPALA MODRIĆU: ‘Zajedno sam s nekim od najvećih legendi svih vremena’

Ronaldo je najpopularniji sportaš na svijetu na Instagramu s čak 248 milijuna pratitelja, a na toj društvenoj mreži popularna je i njegova partnerica Georgina Rodriguez koja ima oko preko 20 milijuna fanova.

Obiteljsko veselje

Na Badnjak su se njih dvoje odlučili obratiti fanovima i čestitati fotografijom na kojoj se nalaze u puno neobičnijem izdanju no što smo ih navikli gledati.

Ronaldo i Georgina slikali su se ispod bora u jako opuštenom izdanju, u pidžamama i papučama, a s njima je njihovo četvero djece, Alane, Eve, Matea i Cristiana Jr. , a soba u kojoj se nalaze nije bila pretjerano luksuzno uređena, kao što su mnogi očekivali.

Božićna fotografijaFoto: Cristiano Ronaldo/Instagram

 

“Želimo vam sretan Božić! Pun ljubavi, zdravlja i sreće”, stoji u opisu forografije koju su i Cristiano i Georgina objavili na svojim Instagram profilima.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr