NEODGOVORNO

[FOTO] NAKON ĐOKOVIĆA, I FEDERER SE NAŠAO NA ŽESTOKOM UDARU KRITIKA: Izazvao je bijes svojim ponašanjem u vrijeme pandemije

Javnost kritizira ponašanje sportskih zvijezda u vrijeme pandemije koronavirusa

Tridesetosmogodišnji švicarski tenisač Roger Fedrerer, četvrti igrač svijeta i po mnogima najveći tenisač u povijesti, razbjesnio je javnost svojim neodgovornim ponašanjem u trenucima dok se svijet bori s pandemijom koronavirusa.

ĐOKOVIĆ SE VRAĆA I ZAIGRAT ĆE NA JOŠ JEDNOM TURNIRU U SUSJEDNOJ NAM ZEMLJI? ‘Nole ima veliku želju, bit će to spektakl’

Federer je bio na jednom druženju s navijačima, potpisivao je autograme i slikao se s navijačima. Pritom nije nosio masku i nitko se nije pridržavao potrebna socijalne distance, a sve je na svojem Twitter profilu objavio glavni čovjek specijaliziranog teniskog portala Punto de Break Jose Moron.

 

“Ono što smo rekli za Đokovića, moramo ponoviti i ovdje. Roger Federer se slikao s navijačima, a da nije imao masku ili bio na udaljenosti od jednog metra. Također, pružaju mu neku olovku kako bi potpisao autogram. Pogrešno”, napisao je uz fotografiju.

Zaraza u Zadru

Podsjetimo, prvi tenisač svijeta Novak Đoković našao se na velikom udaru kritika nakon što je turnir Adria Tour u Zadru, koji je on organizirao, prekinut prije samog finala kada se otkrilo da je jedan od sudionika, bugarski tenisač Grigor Dimitrov, pozitivan na koronavirus.

Poslije njega testirani su i ostali sudionici i otkriveno je da su pozitivni i hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener, trener Grigora Dimitrova, srpski tenisač Viktor Trocki i direktor turnira Goran Ivanišević.

Povratak na Net.hr