NAPADAČ REAL MADRIDA

[FOTO] NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ U POVIJESTI PONOVNO RAZBJESNIO SVOJE ŠEFOVE: Jović zbog objave na Instagramu upao u velike probleme

Jović je objavio fotografiju s roštiljanja društvu prijatelja i uvalio se u probleme iz više razloga

Najskuplji srpski nogometaš svih vremena, za kojega je Real Madrid prošlog ljeta platio velikih 60 milijuna eura,  22-godišnji Luka Jović, vjerojatno će nakon samo jedne sezone napustiti Kraljevski klub.

STIŽE LI KRAJ PATNJAMA SRPSKE ZVIJEZDE U MADRIDU? Sve su glasnije priče da će Jović karijeru nastaviti kod Vatrenog u Italiji

Srbin nije uspio ispuniti očekivanja u Madridu, upao je u lošu golgetersku formu i trener Zinedine Zidane mu daje mizernu minutažu.

Brojne pogreške

Ne pomaže mu niti njegovo ponašanje van terena koji nije potpuno profesionalno.

Jović je među prvima prekršio zabranu kretanja nakon izbijanja pandemije koronavirusa i jedini je pobjegao iz Madrida kada je sve počelo. Zatim je u Srbiji prekršio samoizolaciju i izašao je iz karantene prije vremena, da bi na kraju zatajio ozljedu. Mislilo se isprva da je slomio stopalo na treningu, ali pokazalo se kasnije da je stopalo ozlijedio dok je vježbao kod svoje kuće u Beogradu, ali to nije rekao nikome pa čak niti liječnicima u Realu.

Nedavno je s povrijeđenom nogom u gipsu i svojom djevojkom Sofijom Milošević prošetao centrom Madrida i tijekom toga odlučio pokazati srednji prst fotografu koji ih je snimao. Takvo ponašanje u Realu teško da će proći nezapaženo s obzirom na to da je ipak riječ o Kraljevskom klubu.

Sretan na roštiljanju

A sada je Jović ponovno razbjesnio Španjolce.

On je objavio fotografiju s roštiljanja društvu prijatelja i uvalio se u probleme iz nekoliko razloga. Naime, prema protokolu Španjolske lige, nogometaši smiju izaći iz svojeg doma samo radi treninga ili utakmica. Također, trebali bi biti što manje biti u javnosti zbog rizika od infekcija. Uz sve to, u Realu neće blagonaklono gledati na nasmiješenog Jovića koji bezbrižno uživa s nogom u gipsu.

To je očito i sam shvatio pa je ubrzo uklonio fotografiju sa svojeg Instagram profila, no prekasno i sada se ponovno uvalio u probleme.

Povratak na Net.hr