JEZIVO

[FOTO] GROZNA OZLJEDA PATRICEA EVRE U POVRATNIČKOM DEBIJU: ‘Nedostajale su mi ovakve utakmice i ovakvi startevi’

“Rezultat nije dobar, ali jako sam sretan što sam se vratio u Premierligu”, rekao je Francuz

Patrice Evra u nedjelju je odigrao svoju prvu utakmicu za West Ham. Čekićari su kod Liverpoola poraženi sa 4-1, a povratnički debi francuski reprezentativac neće pamtiti po dobrom.

Naime, Evra je odigrao 377 utakmica u redovima najljućeg protivnika Liverpoola, Manchster Uniteda, prije nego li je karijeru nastavio u Juventusu i Marseilleu. Već to je dovoljno jaka činjenica po kojoj možete znati da vas na Anfieldu neće štedjeti, a Evra ima i otegotnu okolnost – sukob s Luisom Suarezom kojeg je optužio za rasizam.

Osim što nije bio prihvaćen na tribinama, Evra ništa bolje nije prošao ni na terenu. U jednom duelu s igračem Redsa Francuz je zaradio groznu ozljedu koju je potom podijelio s fanovima na svom Twitter profilu. Međutim, čini se kako sve ovo Evri nije zasmetalo, štoviše, čak mu je nedostajalo.

“Rezultat nije dobar, ali jako sam sretan što sam se vratio u Premierligu. Nedostajale su mi ovakve utakmice i ovakvi startevi”, napisao je Francuz ispod fotografije ozljede koja je zašivena sa tri šava.

Povratak na Net.hr