[FOTO] FURY SE POHVALIO NEVJEROJATNOM PROMJENOM: / Ako mu se već ne divite, nakon ovoga definitivno hoćete

Image
Foto: John Gurzinski / AFP / Profimedia

Fury se pohvalio nevjerojatnom transformacijom u posljednje dvije godine

2.3.2020.
17:38
John Gurzinski / AFP / Profimedia
VOYO logo

Britanski boksač Tyson Fury (31) osvojio je prije tjedan dana naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji nakon što je u Las Vegasu u MGM Grand Areni pred 17.000 gledatelja tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio branitelja naslova Amerikanca Deontayja Wildera (34).

Tyson Fury je po drugi puta u karijeri postao svjetski prvak u teškoj kategoriji. Prvi puta to je ostvario u studenome 2015. godine kada je neočekivano dobio Vladimira Klička, koji je do tada držao naslove po WBA, IBF, WBO i IBO verziji. No, nakon toga Fury je zbog problema sa dopingom i konzumiranjem droga ostao bez titula, a u ring se je vratio u lipnju 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nevjerojatan povratak'

Fury i Wilder dogovorili su novi meč, koji će se održati ove godine, a Irac se sada na Instagramu pohvalio svojom nevjerojatnom transformacijom u posljednje dvije godine u koje je izgubio puno kilograma i došao u fenomenalnu formu.

"Bio je ovo fenomenalan povratak u prošle dvije godine. Hvala vam na podršci", napisao je uz fotografiju koja dobro pokazuje kako se njegovo tijelo mijenjalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo