FK / Partizan izmirio dugove

Odblokirani svi računi srpskog šampiona

22.12.2012.
16:51
VOYO logo

Fudbalski klub Partizan izmirio je dugovanja i svi računi u 10 srpskih banaka su mu odblokirani, objavljeno je na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije.

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je u juče da će Partizan biti suspendovan iz evropskih takmičenja na tri godine ako do 31. marta ne dokaže da je izmirio sva dugovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crno-beli su iz istog razloga kažnjeni i novčano sa 100.000 evra, a tim iz Humske je igrajući protekle sezone u Evropi zaradio 2.500.000 evra.

Za plasman u Ligu Evrope dobiće 1.760.000 evra - 300.000 evra za osvojene bodove u istom takmičenju, a iz UEFA tokom juna bi trebalo da stigne i 480.000 evra za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi srpski klub koji je zbog dugovanja zaradio novčanu kaznu je Vojvodina, koja će u kasu UEFA morati da uplati 10.000 evra.

Podsećamo, od klubova koji imaju dugovanja najgore je prošla Malaga jer je UEFA odlučila da je suspenduje iz svih evropskih takmičenja naredne sezone, pošto taj klub nije isplaćivao igrače i nije platio porez na vreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga, španski prvoligaš mora da plati 300.000 evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo