'FILIP JE UBOJICA I ZVIJER': / Apsolutna borilačka legenda sipala hvalospjeve na račun Hrvata

Image

Ovog vikenda opet ulazi u ring gdje nastavlja svoj pohod prema vrhu

19.8.2019.
9:55
VOYO logo

Hrvatski boksač FilipHrgović trenutačno se u Miamiju priprema za borbu s Meksikancem MariomHeredijom koja će se održati u Hermosillu. Riječ je o gradu u Meksiku pa će Hrgovićev suparnik imati domaću publiku iza sebe.

"Mario Heredija je, između ostalog, u zadnjem meču pobijedio bivšeg svjetskog prvaka SamuelaPetera. Mislim da će doći s jednim pozitivnim vjetrom u leđa. I mislim da sad u ovoj pobjedi, eventualnoj, protiv mene, traži tu neku svoju novu priliku i put ka ostvarenju svojih snova. Normalno, ja sam tu da ga zaustavim", rekao je Hrgović u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Spong

"Svakim mečem sam sve iskusniji, sve se više privikavam na tu profesionalnu igru. Svakom sljedećom pobjedom ću biti sve sigurniji, smireniji", dodao je.

Pripreme odrađuje u dvorani Muhammad Ali gdje je i TyroneSpong. Legendarni Nizozemac, koji je u karijeri upisao 100 mečeva u kickboxu, a od 2015. niže ih u boksu ima samo riječi hvale za Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je ubojica. Jer je ubojica i zvijer. Eto zašto! Ne znam puno o njegovom protivniku, ali to nije važno. Znam puno o Filipu i znam da je dobro pripremljen", istaknuo je.

"Filip je veliki ratnik. On je boksač koji je uvijek koncentriran na svoj posao. Naporno radi i mislim da će njegova sljedeća borba biti borba za neki internacionalni pojas. Mislim da će kao boksač napraviti veliku karijeru", poručio je, pak, boksački trener PedroDiaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će Hrgoviću biti deveta profesionalna borba u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo