FIFA ODBILA ŽALBU I POTVRDILA ZABRANU: / Chelsea će sada morati dobro razmisliti što će s Hazardom

Image

Postavlja se pitanje što će na Stamford Bridgeu napraviti s Edenom Hazardom kojeg se već mjesecima seli u Real Madrid

8.5.2019.
13:49
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija FIFA odbila je žalbu koju je uputio Chelsea zbog izrečene zabrane trgovanja u sljedeća dva prijelazna roka.

FIFA je, podsjetimo, kaznila londonski klub do ljeta 2020. godine kada će opet smjeti dovoditi igrače, a sve zbog kršenja pravila u transferima ukupno 29 igrača koji su bili mlađi od 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulišić dolazi

Također, Chelseaju ostaje i novčana kazna od 600 tisuća švicarskih franaka, ali i mogućnost da slučaj prenese na Sportski arbitražni sud (CAS).

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Chelsea football player Eden Hazard (R) and coach José Mourinho (L) listen to questions during a press conference in Sydney on May 31, 2015. The English Premier League champions take on local team Sydney FC on June 2. AFP PHOTO / William WEST (Photo by WILLIAM WEST / AFP)

Sve ovo postavlja pitanje što će na Stamford Bridgeu napraviti s Edenom Hazardom kojeg se već mjesecima seli u Real Madrid koji je spreman postaviti novi klupski rekord samo kako bi doveo belgijskog reprezentativca kojemu ugovor istječe sljedeće ljeto, odnosno hoće li ga ostaviti i riskirati da ništa ne zarade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je, pak, u siječnju kupio Christiana Pulišića i ostavio ga na posudbi u Borussiji Dortmund do ljeta, pa će i on definitivno biti važan "objekt" u Hazardovoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo