FIFA NEMILOSRDNA PREMA TURCIMA: / Poništen transfer velike zvijezde

Image
Foto: AFP

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) odbila je žalbu turskog Galatasarayja na registraciju Kevina Grosskreutza, no njemački reprezentativac će usprkos tome ostati u Istanbulu i čekati 1.

3.9.2015.
17:15
AFP
VOYO logo

U slučaju koji je podsjećao na neuspjeli De Gein transfer iz Manchester United u Real Madrid, FIFA je poništila Grosskreutzov transfer iz Borussije Dortmund u Galatasaray zbog nepravilnosti.

Do kraja godine igrat će samo prijateljske utakmice

Očekivalo se kako će se Grosskreutz vratiti u Dortmund, no 27-godišnji krilni igrač će ostati u Istanbulu i igrati prijateljske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dortmundu sam proveo šest sjajnih godina. Hvala svima u klubu, a posebno fantastičnim navijačima. Vrijeme je za novi izazov, trebam novi zrak za disanje. Nažalost, do konca godine nemam pravo nastupa u službenim utakmicama," poručio je Grosskreutz koji je bio član njemačke vrste koja je na SP-u u Brazilu 2014. osvojila prvo mjesto.

Borussiji 1,5 milijuna odštete

Grosskreutz je u Borussiju stigao 2009. iz Rot Weiss Ahlena, a u dresu momčadi iz Dortmunda je odigrao 176 ligaških utakmica i postigao 23 gola. Borussiji će pripasti 1,5 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo