FIFA JE NAPRAVILA POGREŠKU: / Realov predsjednik objavio veliku vijest!

Image
Foto: AFP, DANI POZO
Image
Foto: AFP, DANI POZO
26.1.2016.
18:53
AFP, DANI POZO
VOYO logo

"Nećemo dovoditi igrače u zimskom prijelaznom roku," kazao je Perez dodavši: "Naša odluka nema veze s FIFA-inom kaznom, već zbog činjenice da imamo najbolje igrače i najboljeg trenera - Zidanea."

Bolne sankcije

Perez smatra kako je krovna nogometna organizacija načinila pogrešku kada je Real kaznila zabranom trgovanja igrača. Fifa je kaznila Real, ali i gradskog suparnika Atletico jer su utvrđene nepravilnosti prilikom transfera i registracije nogometaša mlađih od 18 godina. Također, Atletico je kažnjen s 900 tisuća, a Real s 360 tisuća švicarskih franaka. Klubovi su dobili rok od 90 dana za reguliranje situacije sa svim maloljetnim nogometašima. Međutim, zabrana ne vrijedi za ovaj prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fifine sankcije su bolne i uvjereni smo kako je FIFA povuka pogrešan potez. Real je oduvijek bio klub koji brine o djeci," poručio je Realov predsjednik.

Perez je istaknuo i kako će Cristiano Ronaldo i dalje nositi dres 'Kraljevskog kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo je najbolji na svijetu i logično je da ga drugi klubovi žele, pa i PSG. Ali, on je naš lider, Di Stefanov nasljednik i ostaje u klubu," poručio je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo