FERRARIJEV WUNDERKIND JEDVA SUZDRŽAVAO BIJES PREMA VLASTITOJ EKIPI: / 'Ne želim reći neku glupost, ali...'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Monegaški vozač Charles Leclerc morao je propustiti svog momčadskog kolegu Sebastijana Vettela

14.4.2019.
16:46
AFP
VOYO logo

Vozač Mercedesa Britanac Lewis Hamilton pobjednik je treće utrke sezone, a jubilarne tisućite, VN Kine koja se u nedjelju vozila u Šangaju dok je na drugom mjestu završio njegov momčadski kolega, Valtteri Bottas. Mercedes je tako nastavio perfektan start sezone – ovo im je treća uzastopna dvostruka pobjeda.

U kampu Ferrarija nije sve tako idealno. Naime, Sebastian Vettel je osvojio treće mjesto, a mladi Charles Leclerc tek peto, nakon što mu je momčad još jednom naredila da propusti svog momčadskog kolegu, budući da ga je bio prestigao na startu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Charles ima pravo biti ljut", rekao je Ferrarijev šef Mattia Binotto, po prenošenju PlanetF1. "Moramo prihvatiti situacija kakva jest. Šteta za Charlesa, ali sljedeći put će momčadske odredbe biti njemu u korist", nastavio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tražit ću objašnjenje'

Sam Leclerc nije bio nimalo zadovoljan nakon što mu je u trećoj uzastopnoj utrci momčad naredila da propusti iskusnog Nijemca.

"Ne želim reći neku glupost koju ću zažaliti, ali moram zatražiti objašnjenje i vidjeti širu sliku. Moram razgovarati s trkaćim inžinjerima, siguran sam da postoji logično objašnjenje za tu odluku. Ako postoji, razumijet ću zašto su me tražili da pustim Seba", zaključio je Monegažanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo