FANTASTIČNE VIJESTI S OTOKA: / Kovačić fenomenalnim dodavanjem namjestio gol u pobjedi Chelseaja

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bivši Dinamov veznjak Ivan Šunjić odigrao je svih 90 minuta

25.1.2020.
22:10
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja plasirali su se u osminu finala FA kupa nakon što su u subotu u gostima pobijedili drugoligaša Hull City sa 2-1, a za vodeći pogodak zaslužan je hrvatski reprezentativac MateoKovačić. On je u 6. minuti odličnom dijagonalom pronašao Azpilicuetu, a njegov centaršut prihvatio je Batshuayi i neobranjivo pogodio za 1-0.

Kovačić je odigrao cijeli susret za Chelsea pruživši vrlo dobru partiju, a drugi gol za "bluese" zabio je Fikayo Tomori (64). Utješni pogodak za Hull City postigao je Kamil Grosicki (78).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Slavena Bilića

Hrvatski trener Slaven Bilić imao je neugodan zadatak u šesnaestini finala FA kupa, sa svojim sadašnjim klubom West Bromwich Albionom, koji je vodeći u drugoj ligi, gostovao je kod svog bivšeg kluba West Hama, te je slavio sa 1-0 golom Conora Townsenda u 9. minuti.

Za West Bromwich Albion hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je do 74. minute, pruživši vrlo dobru partiju, a u 17. minuti mogao se upisati i u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan. Bilićeva momčad je zadnjih 20 minuta imala igrača manje jer je crveni karton dobio Semi Ajayi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamov veznjak IvanŠunjić, koji nosi dres drugoligaša Birmingham Cityja, odigrao je svih 90 minuta u susretu protiv trećeligaša Coventry Cityja, a susret je završio 0-0, pa će se ponovljena utakmica igrati u Birminghamu.

Mourinhov Tottenham je u gostima kod Southamptona poveo golom Heung-Min Sona (58), ali domaćini su uspjeli izjednačiti u završnici susreta pogotkom Sofiana Boufala u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati šesnaestine finala FA kupa:

Brentford (II) - Leicester 0-1 (Iheanacho 4) Southampton - Tottenham 1-1 (Boufal 87/ Heung-Min Son 58) Millwall (II) - Sheffield United 0-2 (Bešić 62, Norwood 84) Reading (II) - Cardiff City (II) 1-1 (Meite 8/ Paterson 5) West Ham - West Bromwich Albion (II) 0-1 (Conor Townsend 9) Burnley - Norwich 1-2 (Pieters 72/ Hanley 53, Drmić 57) Coventry City (III) - Birmingham City (II) 0-0 Newcastle - Oxford United (III) 0-0 Portsmouth (III) - Barnsley (II) 4-2 (Close 37, Marquis 45+1, Curtis 62, Burgess 76/ Woodrow 60, Chaplin 90+1) Hull City (II) - Chelsea 1-2 (Grosicki 78/ Batshuayi 6, Tomori 64)

Nedjelja - Manchester City - Fulham Tranmere Rovers - Manchester United Shrewsbury - Liverpool

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponedjeljak - Bournemouth - Arsenal

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo