FAIR PLAY JE NESTAO: / Kramarić i ekipa zabili dok je Köln tražio prekid zbog ozljede igrača

Image

U posljednjem susretu 28.

3.4.2016.
20:37
VOYO logo

Gosti su poveli u 69. minuti golom Simona Zollera i kada se već činilo kako će Köln osvojiti važne bodove izjednačio je Volland svojim osmim golom ove sezone. Najveće zasluge za pogodak Hoffenheima pripadaju Kramariću. Hrvatski napadač je gotovo s centra povukao loptu po lijevoj strani, prošao nekoliko igrača, ušao u kazneni prostor te iskosa pucao. Vratar Timo Horne je obranio njegov udarac, no odbijanac je u mrežu pospremio Volland.

https://vid.me/EUwQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, gosti su protestirali kod sudaca, bilo je i naguravanja među trenerima i rezervnim igračima, jer su gosti još na početku akcije, prije nego je lopta došla do Kramarića, tražili prekid zbog igrača koji je ostao ležati na polovici Hoffenheima. No, sudac nije prekidao akciju iz koje je postignut izjednačujući pogodak.

Petica Borussije (M) protiv Herthe

U dvoboju klubova koji se bore za treće mjesto, posljednje koje vodio direktno u Ligu prvaka, Borussia Mönchengladbach je deklasirala Herthu 5:0 i približila se berlinskom sastavu na tri boda zaostatka. Golove u najuvjerljivijoj pobjedi kola zabili su Thorgan Hazard (14, 80), Andre Hahn (60), Patrick Herrmann (76) i Ibrahima Traore (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa 72 boda, druga je Borussija Dortmund sa 67 bodova, a treća je Hertha sa 48 bodova. Slijede Borussija Mönchengladbach i Bayer Leverkusen sa po 45 bodova, te Mainz i Schalke sa po 44 boda. Posljednja dva mjesta koja vode u drugu ligu drže Eintracht Nike Kovača (27) i Hanover (17). Hoffenheim je barem privremeno pobjegao iz zone ispadanja i sada je na 14. mjestu sa 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo