EVO GDJE MOŽETE GLEDATI DINAMOVU UTAKMICU SEZONE: / Hrvatski prvak na San Siru ide po povijesni rezultat

Image
Foto: Profimedia

Nikada do sada Modri nisu prezimili u Ligi prvaka

26.11.2019.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Dinama u utorak navečer igraju ključnu utakmicu lige prvaka. Bod bi im donio europsko proljeće, a pobjedom bi ostali u borbi za drugi krug najprestižnijeg klupskog natjecanja na svijetu.

Očekujemo jaku i agresivnu Atalantu, kao protiv Manchester Cityja i Juventusa, u utakmicama gdje je zaslužila više. Znamo da će biti teška utakmica za nas, ali bit će i za Atalantu. Atalanta ima puno kreativnih igrača koji se kreću po cijelom terenu i teško ih je kontrolirati. Trebat ćemo puno komunikacije na terenu, preuzimanja u određenoj zoni i koncentracije. Samo tako možemo zaustaviti sve kvalitetne igrače. Tko će to biti s naše strane, vidjet ćemo sutra", kazao je, kako prenosi internetski portal Dinama, trener Bjelica na konferenciji za novinare na milanskom San Siru uoči susreta protiv Atalante koji je na rasporedu u utorak u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret će u Hrvatskoj prenositi PlanetSport 1, jer HRT nema prava prijenosa utorkom nego samo jedne utakmice srijedom pa će oni prenositi posljednju Dinamovu utakmicu grupne faze protiv Manchester Cityja na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na startu Lige prvaka, prije nešto više od dva mjeseca, Dinamo je u Maksimiru uvjerljivo dobio Atalantu s 4-0.

"Tada smo odigrali sjajno, a u dvije ili tri situacije imali smo i sreće. Sutra je drugačija utakmica, igraju na svom terenu i sada nas znaju puno bolje. Naravno da se nadamo pozitivnom rezultatu i dat ćemo sve od sebe da ga ostvarimo", napomenuo je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo