EUROPSKI SAN: / Dinamo puše na hladno i protiv amatera

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić
Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Dinamo u srijedu kreće u borbu za novo europsko proljeće, a prva prepreka bi trebala biti lagana - luksemburški prvak Fola Esch.

14.7.2015.
19:44
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

"Veseli nas početak europskog dijela naše priče koja će, nadamo se, potrajati što dulje. Fola Esch je slična ekipa onoj od dvije godine, par igrača je došlo novih, ali trener i nogomet koji igraju su ostali isti. Njihove individualne kvalitete sigurno nisu na našem nivou, ali taktičkom disciplinom pokrivaju te moguće nedostatke", kazao je trener Damir Krznar, a Josip Pivarić se nadodao:

"Znamo da smo favoriti i da se od nas očekuje dobra utakmica i, možemo to tako reći, sigurna pobjeda kojom bismo već u prvoj utakmici riješili pitanje prolaska u 3. pretkolo. Mi prihvaćamo tu ulogu, ali to je ipak na papiru i kada istrčimo na teren trebamo dati sve od sebe kako bismo to i ostvarili te europski put počeli na najbolji mogući način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Ademija

Dinamo je prije dvije godine izbacio Folu s konačnih 6:0.

"Mi smo u četiri poluvremena protiv Fole samo u jednom bili dominantni; tamo u nastavku kada smo zabili pet golova. Prvi dio tamo je bio težak, a doma smo dobili 1:0 i nije bilo lako. Prošle godine su oni igrali protiv Gotheborga gdje su iz Švedske donijeli "nulu" i onda doma ispali. Kažem, defenzivno su dobro posloženi i morat će se proliti dosta znoja za rezultat koji želimo", smatra Krznar koji ne može računati na dokapetana Arijana Ademija umjesto kojega će igrati Gonçalo ili Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo