EUROPSKI PRVAK PREDVOĐEN HRVATIMA STIŽE U ARENU: / 'Potreban nam je skalp nad jednom takvom momčadi'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba u subotu će u sklopu sedmog kola Lige prvaka ugostiti EHF Ligi prvaka Vardar.

9.11.2017.
15:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvaci Europe dolaze u Arenu predvođeni hrvatskim trojcem Cindrić-Karačić-Ćupić.

"Iza nas su dva veoma zahtjevna i teška gostovanja. Pripremamo se za Vardar i u ovom trenutku po meni uz Rhein-Neckar Löwen igra najznačajniju ulogu u EHF Ligi prvaka. Imaju izuzetno dobru momčad od dolje, a to je faza obrane koja s golmanom Šterbikom ponekad predstavlja nepremostivu prepreku za naše napadače. U ovom teškom ritmu igranja i poslije reprezentativnog tjedna imamo određenih problema. U ovom trenutku ekipa poslije utakmice u Velenju nismo uspjeli napraviti ni jedan zajednički-taktički trening", rekao je trener Kasim Kamenica uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je sigurno s moje strane, a i od strane igrača da ćemo učiniti sve kako bi došli do dobrog rezultata. Dođemo do pobjede protiv nekog vrjednijeg u EHF Ligi prvaka, a to su narede dvije utakmice. Kako bi skalpom protiv jednog od velikana došli do željene ambicije, a to je plasman u drugi krug. Očekujemo podršku s tribina. Utakmica s Vardarom je nešto što nam je poznata tema s obzirom da smo već dva puta s njima igrali u Skopju. Izgubili smo obje utakmice sa sedam razlike. Nadam se drugačijem odnosu snaga na ovoj utakmici te na nju gledam na jedan pozitivan način", dodao je.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

23.09.2017., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina A, 2. kolo, RK PPD Zagreb - MOL-Pick Szeged. Mario Vuglac. Photo:

Mario Vuglač propustio je utakmicu u Velenju zbog nekih sitnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do subote bi trebalo biti sve uredu. Atmosfera u svlačionici je dobra. Spremni dočekujemo utakmicu. Ostalo nam je još dva dana da se pripremimo kao što je i sam trener rekao. Dva puta smo igrali ove sezone te oba puta u gostima izgubili. Ovog puta oni dolaze nama u našu dvoranu. Nadam se da će odaziv navijača biti dobar i u velikom broju. Mi ćemo dati sve od sebe kao i svaki put do sada. Kada je to tako i uz pomoć publike onda je sve moguće. Nadamo se što boljoj igri i ako to uspijemo provest u djelo onda će i rezultat doći", njegova je poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo