EUROPSKI BOGATAŠ SANJA O LUKI MODRIĆU: / Zbog Vatrenog su se spremni odreći najveće zvijezde

Image
Foto: Profimedia

Madriđani su im dali do znanja što misle o takvoj razmjeni

15.8.2019.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Barcelona i Real Madrid bore se za Neymarov potpis. Brazilac je jasno poručio vodstvu PSG-a kako ne želi i treću sezonu zaredom započeti kao njihov igrač. Želja mu je povratak u Barcelonu, ali stvari su se zakomplicirale pa se u bitku uključio i Real. Prednost Madriđana nad Kataloncima je što se navodno u njihovoj svlačionici kriju dvojica igrača koje bi PSG želio da budu dio razmjene između klubova dođe li do posla.

"PSG sanja o Viniciusu i Modriću", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odustali od Casemira

Francuzi u mladom Brazilcu vide idealnog Neymarova nasljednika, ali Španjolci tvrde da ga se Real nije spreman odreći jer smatraju da će on obilježiti novu klupsku eru.

Modrićevo ime našlo se navodno na listi uz Casemira, dok Francuze ne zanimaju James Rodriguez i GarethBale. Međutim, Marca naglašava da ih Casemiro trenutačno manje zanima nego ranije jer su se pojačali na njegovoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (C) plays with children before a training session at the Shenzhen Universiade Stadium in Shenzhen on August 2, 2019, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Rennes and Paris Saint-Germain., Image: 462023645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

U međuvremenu, pišu Španjolci, u Realu s velikom pozornošću prate događanja u Parizu. Barcelonini predstavnici održali su sastanak s PSG-ovim, dok Realovi nisu.

"To bi se moglo promijeniti ako pregovori s njihovim rivalima zapnu. Ono što je poznato je da Real, kao i Barcelona, ne mogu platiti Neymarovu astronomsku odštetu, dok igrači koje bi PSG htio kao dio razmjene nisu dostupni“, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo