VATRENO LUDILO KAD KRENE: / 'Ma mijenjat ću i Subašića na golu ako treba'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Reprezentativni napadač Andrej Kramarić istaknuo je u subotu da mu je čast igrati za Hrvatsku, te da će mijenjati i vratara Subašića ako treba.

21.5.2016.
15:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Konkurencija je u napadu velika, a na meni je da radim i igram onako kako sam igrao u završnici sezone, a zbog čega mogu slaviti na tri kolosijeka, s Leicesterom, Hoffenheimom i Hrvatskom. Naposljetku će izbornik odlučiti. Meni je ponos i čast igrati za Hrvatsku, mijenjat ću i Subašića ako treba", rekao je Kramarić.

Image
RIJEKIN REKORDER KAO ČAČIĆEV ADUT: /

'U posljednje tri godine naučio sam jednu vrlo bitnu stvar...'

Image
RIJEKIN REKORDER KAO ČAČIĆEV ADUT: /

'U posljednje tri godine naučio sam jednu vrlo bitnu stvar...'

Jučer započelo okupljanje

"Vatreni" su u petak počeli okupljanje u Zagrebu, gdje će boraviti do nedjelje, kada odlaze na prvi dio priprema u Sv. Martin na Muri. Hrvatska je 1998. godine na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj osvojila brončano odličje. One scene radosti, ludosti, i najveće navijačke euforije u Hrvata žele se ponoviti. osamnaest godina kasnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Sjećam se, pogotovo polufinala s Francuskom, iako nisam ni vidio francuske golove dok smo slavili hrvatsko vodstvo. Tamo se vraćamo, osjećamo pozitivnu energiju", dodao je.

Početak Eura će biti težak

"Turski Imperator" Fatih Terim i njegovi "ratnici" žele skinuti skalp Hrvatskoj, koja je na Euru, barem na papiru, jedan od favorita, reprezentacija iz onog gornjeg doma europskog nogometa. U Bundesligi Kramarić se susreo s nekoliko turskih reprezentativaca i radi prema njegovim riječima radi se o jako nezgodnim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ih, tehnički su potkovani, ali ne bih volio izdvajati pojedince jer igra cijela momčad. Svi bismo im voljeli uzvratiti za 2008. godinu, ali moramo biti koncentrirani i bitno je da prođemo skupinu. Tada je sve moguće, budemo li pravi možemo i protiv najtežih suparnika. Trebat će i malo sreće, odlučivat će detalji", kazao je član engleskog prvaka Leicestera, koji je proljetni dio sezone bio na posudbi u njemačkom Hoffenheimu, s kojim je izborio ostanak u prvoligaškom društvu.

U pripremnom će razdoblju Hrvatska odmjeriti snage sa Moldavijom i San Marinom, a Kramarić napominje: "U tim susretima moramo stvarati šanse, postizati golove i napuniti se samopouzdanjem, ali važno je i ostati svjež za prave utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo