EUFORIJA NA POLJUDU: / `Svi smo heroji, svi smo junaci`

Image
20.3.2016.
19:23
VOYO logo

`Najbolji osjećaj u životu, najdraža pobjeda i najdraži gol u karijeri. Presretan sam, pun emocija. Ma Sušić me fenomenalno pronašao i ja sam napravio samo svoj dio posla. Glavno da smo pobijedili Dinamo`, prenosi tudorove riječi Goal.

`Bili smo bolji svih 90 minuta`

Turor je zatim prokomentirao utakmicu protiv Dinama. `Bila je to još jedna vrlo borbena utakmica, odigrali smo baš hajdučki, bili smo bolji svih 90 minuta. Mislim da je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, ali je ovako slađe. Pokazali smo pravo hajdučko srce, pokazali smo svim gledateljima da možemo. Ponavljam, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Zasluženo smo pobijedili. Tijekom svih 90 minuta smo i navijači i mi bili pravi. I na kraju smo se zajedno veselili`, prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je rođeni Zagrepčanin, a sada je postigao pogodak protiv svih momčadi iz rodnog grada. `Tako se poklopilo, dao sam sada svima golove! Presretan sam zbog momaka, svi smo heroji, svi smo junaci, ma pokazali smo hajdukčko srce. U sreijdu smo svi podbacili, svi smo odigrali loše i preuzeli krivicu, ali zato smo danas svi dali sve od sebe i danas svi slavimo. Ovo je pokazatelj da smo na pravom putu`, izjavio je heroj Hajduka koji vjeruje u dobar rezultat u uzvratnoj utakmici Kupa protiv Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Možemo ponoviti ovakvu utakmicu, zato ćemo i ići u Zagreb stići rezulta`, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo