ENRIQUE IZJEDNAČIO GUARDIOLU: / Messiju poništena dva pogotka, ali Barcelona slomila žilavi Levante

Image

Autogolom Navarra i Suarezovim pogotkom u sučevoj nadoknadi, Barcelona je s 2:0 slavila na gostovanju kod posljednjeplasiranog Levantea.

7.2.2016.
13:56
VOYO logo

Bila je 100. utakmica Luisa Enriquea na klupi Barcelone i 28. utakmica u nizu bez poraza. Time je Enriqueova momčad izjednačila rekord sastav koji je vodio Pep Guardiola u sezoni 2010/2011. Zadnji poraz Barca je doživjela u listopadu od Seville, a otad je nanizala 28 pobjeda u svim natjecanjima - Primeri, Kupu Kralja, Ligi prvaka i Svjetskom klupskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli autogolom, nakon Albinog ubačaja, lopta je pogodila nesretnog Navarra u leđa i odbila se u mrežu.

Messiju poništena dva pogotka

Pobjeda Katalonaca bila bi i uvjerljivija da sudac nije poništio dva pogotka Leu Messiju, u 3. i 54. minuti. Prvi neopravdano, zbog nepostojećeg zaleđa, dok je u drugoj situaciji najbolji nogometaš Barcelone bio u nedozvoljenoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u prvom poluvremenu domaćini nisu bili inferiorni, stvarali su šanse, a najbolju za izjednačenje je imao Morales u 38. minuti kad je pogodio gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić zamijenjen u 68. minuti

Ivan Raktić bio je u počenom sastavu Barcelone. Dobro je u 59. minuti dobro je gađao glavom, ali je vratar Levantea Marino odlično obranio. U 68. minuti hrvatskog reprezentativca zamijenio je Sergio Busquets.

Pobjedu je Barcelona zapečatila u drugoj minuti sudačke nadoknade, kad je Messi prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu za Luisa Suareza koji je svladao Marina za svoj 20. gol ove sezone u Primeri. Urugvajac je vodeći strijelac španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se u srijedu vraća u Valenciju, na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa. To je prakti��ki formalnost, jer je Enriqueova momčad protiv Valencije slavila 7:0 u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom, Enriqueova momčad ponovno je pobjegla Atleticu na tri boda, a ima i utakmicu manje.

https://vid.me/vftK

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo