PREMIERLIGA

ENGLEZI SE VRAĆAJU NA TRIBINE: Arsenal je objavio kada će dopustiti navijačima da na stadionu prate utakmicu

Na pripremnoj utakmici prošlog vikenda između Brightona i Chelseaja vlasti su dopustile da na tribinama bude 2.524 gledatelja

Engleski prvoligaš Arsenal objavio je u srijedu na svojim službenim stranicama da će navijači od 3. listopada moći s tribina pratiti domaće utakmice u ograničenom broju.

ARSENAL DOVEO NOGOMETAŠA KOJI JE PRIJE DVIJE GODINE BIO ČLAN DINAMA: Za njega su platili oko 30 milijuna eura

Tada će na Emiratesu gostovati Sheffield United, a klub će održati posebno izvlačenje za vlasnike sezonskih ulaznica kako bi se odredilo tko može doći gledati utakmicu.

Pritom će se poštivati svi zahtjevi nadležnih tijela i zdravstvenih službi u Velikj Britaniji. Prva domaća utakmica Arsenala u sezoni 2020./21. protiv West Hama igra se 20. rujna pred praznim tribinama.

Nepoznat broj

Klub nije objavio koliko će gledatelja moći biti na stadionu na utakmici protiv Sheffield Uniteda, ali u stalnom su kontaktu s vlastima i medicinskim tijelima koji će odrediti brojčani okvir za povratak na stadion Emiratesa.

Prošlog vikenda na pripremnoj utakmici između Brightona i Chelseaja vlasti su dopustile da na tribinama bude 2.524 gledatelja i to je bila prva nogometna utakmica u Engleskoj s gledateljima od ožujka.

Povratak na Net.hr