POKVARIO IM SEZONU

ENGLEZI SE JOŠ NISU OPORAVILI OD ŠOKA NA MAKSIMIRU: ‘Taj poraz nam je neprihvatljiv i još uvijek nas boli’

Svjetski prvak iz Rusije bio je bez dlake na jeziku

Kapetan Tottenhama Hugo Lloris još uvijek se ne može pomiriti s porazom od Dinama u osmini finala Europske lige koji ih je koštao prolaska dalje.

“Kao ekipa nismo igrali dobro. Jednostavno smo se isključili. Pokušali smo se uključiti kod ukupnog rezultata 2:2, ali bilo je prekasno. Bio je to kolektivni, timski problem”, kazao je u razgovoru za Sky Sports. Poslije utakmice je bio i više nego kritičan.

“Jednostavno, ovo je sramota. Nadam se da se svi u svlačionici osjećaju odgovornima za ovu situaciju jer to je sramota. Što mogu više o tome reći? Svi smo odgovorni, a okus ovog što se dogodilo je i više nego bolan”, kazao je te je tim komentarima izazvao lavinu komentara.

“Kapetan mora preuzeti odgovornost i stati pred kameru nakon tako velikog neuspjeha. Svi smo rekli da ćemo loviti trofej u Europa ligi. Po mom mišljenju, poraz od Dinama je neprihvatljiv. Ne kažem to iz manjka poštovanja prema Dinamu. Kažem to jer smo kao klub postavili određene standardne, imamo ambicije za trofeje, a izgubiti tako, nakon što smo prvu utakmicu pobijedili 2:0, jednostavno je neprihvatljivo”, rekao je sada.

“Tako sam htio preuzeti dio odgovornosti. Mene prvog treba okriviti za taj neuspjeh, ali nisam samo ja kriv. Svi su igrači krivi, trener, stručni stožer”, dodao je. Tottenham ove sezone može osvojiti još samo Liga kup jer se plasirao u finale.

“I da osvojimo taj trofej to neće spasiti sezoni jer poraz poput onog u Zagrebu nas još uvijek boli. Željeli smo osvojiti Europsku ligu. To je bila naša ambicija, naš cilj”, poručio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr