ENGLEZI PIŠU: / Manchester United želi uzdrmati nogometni svijet i dovesti dvije velike zvijezde

Image
Foto: AFP
24.7.2015.
14:57
AFP
VOYO logo

Spomenuti engleski lokalni medij ovu špekulaciju temelji na Ronaldovom sve izraženijem nezadovoljstvu zbog dolaska Rafe Beniteza na klupu Real Madrida. Poznato je kako je Ronaldo bio u dobrim odnosima s Benitezovim prethodnikom Carlom Ancelottijem, a nakon što se Uprava Kraljeva odlučila zahvaliti Ancelottiju na suradnji, nakon loše prošle sezone u kojoj nije osvojen niti jedan veći trofej, Ronaldu je to teško palo. Isto kao velikom dijelu momčadi.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Uz to, čelnici Manchestera su Van Gaalu dali odriješene ruke i punu vreću novaca za dovođenje transfera, a zbog svega navedenog, britanski novinari Ronalda vide ponovno u Premiershipu, ponovno na Old Traffordu, u crvenom dresu. Međutim, realnost je sasvim drugačija. Naime, predsjednik Real Madrida Florentino Perez i Benitez ne misle prodati sjajnog Portugalca jer u nadolazećoj sezoni imaju velike planove, a to je povratak trofeja na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United već poslao poruku Ibri, ovaj ih odbio?

Ronaldovo nezadovoljstvo ipak nije tolike naravi da bio pobjegao "glavom bez obzira" put Engleske. Na madridski stol morala bi sletjeti neka bjesomučna ponuda koja izbija iz cipela da bi pustili Ronalda. No, i tada bi Španjolci dva puta razmislili prije nego što bi se pozdravili sa svojom najvećom zvijezdom.

Nekako u isto vrijeme drugi engleski medij, Metro, piše da je Manchester United poslao ponudu Zlatanu Ibrahimoviću, drugoj velikoj zvijezdi koju žele dovesti u svoje redove. Nude mu trogodišnji ugovor uz plaću od 10 milijuna eura. Metro vjeruje kako sjajni švedski reprezentativni napadač želi ovog ljeta napustiti PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nedavno se pisalo kako su se vlasnici prvaka Francuske, bogati katarski šeici, sve dogovorili s Ibrahimovićem i njegovim menadžerom Minom Raiolom oko Ibrinog prelaska u talijanski Milan, ali da se ovaj transfer još drži u tajnosti. Metro se referira na to i navodi kako je karizmatični nogometaš odbio United jer se želi vratiti u Milan koji mu nudi gotovo duplo manju plaću, no United neće odustati samo tako.

Englezi pritišću Ramosa

Jer, planovi Engleza su veliki. A to je povratak u sam vrh engleskog i europskog nogometa. Upravo zbog toga, Van Gaal želi jednog kvalitetnog stopera, a kao idalnog vidi legendu Reala Sergija Ramosa. Kako Perez Ramosu ne želi povisiti godišnja primanja, Španjolac je, prema pisanju španjolskih medija, navodno javno kazao kako želi da Real postigne dogodvor s Unitedom te da više završi trakavica oko nastavka njegove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

No, sada pak Marca piše da su Englezi od Ramosa zatražili da javno poruči kako želi otići iz Reala. Ramos o svemu šuti, normalno trenira, a Benitez je na presici rekao kako kapetan sigurno ostaje. Istina ili spin, vrijeme će pokazati....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo