ENGLESKI VELIKAN SKOVAO PAKLENI PLAN: / 'Ako ode Pogba na Old Trafford stižu Hrvat i Brazilac'

Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP

Dvadesetšestogodišnji Francuz već je dugo želja trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea

17.6.2019.
8:59
AFP, Oli SCARFF / AFP
VOYO logo

Tri godine sam u Manchesteru i bilo je sjajno. Uvijek i svugdje ima loših trenutaka i dobrih trenutaka. Nakon ove sezone, s obzirom da mi je bila najbolja ikad, mislim da je dobro vrijeme za novi izazov negdje drugdje. O tome razmišljam. Tim je riječima francuski reprezentativac PaulPogba upalio alarm na Old Traffordu. Ugovor s Unitedom veže ga do 290121. , ali Englezi imaju opciju produljenja za još jednu.

Image
BARCELONA ODRŽALA SASTANAK NA TEMU VATRENOG: /

Ono što je dogovoreno nikako nije dobro za Ivana Rakitića

Image
BARCELONA ODRŽALA SASTANAK NA TEMU VATRENOG: /

Ono što je dogovoreno nikako nije dobro za Ivana Rakitića

Ugledat će se na Modrića?

Poslali su oni poslije Pogbine izjave poruke da ga ne namjeravaju prodati, međutim malo tko je uvjeren u takav scenarij krene li on putem LukeModrića kada ga je Tottenham odbijao prodati Real Madridu. Naravno i dođe li ponuda od 150 milijuna eura, koliko se spominje po engleskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Croatia applauds the fans after receiving an award for 100 caps Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Estadio Manuel Martinez Valero, Alicante, ESP - 11 Sep 2018, Image: 386304219, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Katalonski Mundo Deportvivo piše da su u Unitedu već mjesecima spremni na ovakav scenarij. Stoga su pronašli igrače s kojim misle zakrpati rupu koja će nastati njegovim odlaskom. Riječ je, piše Mundo, o Barceloninim zvijezdama PhillipeuCoutinhu i Ivanu Rakitiću. Brazilac je pet godina igrao za Liverpool pa je pitanje bi li pristao na prelazak na Old Trafford. Ipak, riječ je o najvećim rivalima engleskog nogometa. Coutinho navodno želi napustiti Camp Nou što je dobra vijest za United, ali pitanje je hoće li pristati na transfer u redove nekadašnjeg najvećeg rivala.

S druge strane, Rakitiću se ne ide iz Barcelone. Nedavno je u razgovoru za Mundo rekao da želi osvojiti još jednu Ligu prvaka s Barcelonom i kako ne namjerava otići. Vodstvo kluba bi ga se navodno rado riješilo, a mišljenje je promijenio i Ernesto Valverde. Trener je da zeleno svjetlo za njegov transfer ukoliko mu šefovi osiguraju adekvatnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo