SOUTHGATE SIPAO KOMPLIMENTE NA RAČUN VATRENIH: / 'Pobjeda nad Španjolskom sve govori o njima, Hrvati su pravi ratnici'

Image
Foto: AFP

U nedjelju će se odlučivati o tome tko će otići na završni turnir Lige nacija.

17.11.2018.
10:08
AFP
VOYO logo

Engleski nogometni izbornik GarethSouthgate biranim je riječima govorio o Vatrenima nakon što su izabranici Zlatka Dalića srušili moćnu Španjolsku na Maksimiru. Hrvatske će upravo s Engleskom u nedjelju u 15 sati na Wembleyu odigrati još jednu povijesnu utakmicu.

Znaju sve o Vatrenima

"Pogledat ćemo njihovu utakmcu sa Španjolskom, ali već sve znamo o Hrvatskoj i njhovom sjajnom mentalitetu i odlučnosti. Znamo i koliko će ih podignuti pobjeda nad Španjolskom. Mislim da jedva čekaju utakmicu na Wembleyu. Znali smo da je utakmica bez navijača za njih bila teška kao i nama. Oni imaju stvarno velike igrače koji će s oduševljenjem dočekati izazov na krcatom Wembleyu, a i mi isto tako moramo uživati u njemu", poručio je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da su moji igrači s uzbuđenjem dočekali rezultat iz Zagreba i svjesni su da sada mogu nešto napraviti nego da igraju samo zbog ponosa. Ljudi pričaju o Euro kvalifikacijama 2007. kada smo izgubili od Hrvatske, ali ova utakmica nema veze s tom. Želimo dokazati da smo nešto naučili od one utakmice na SP-u i da smo napredovali. Igramo protiv momčadi koju jako poštujemo. Imaju momčad sastavljenu od pravih sportaša i ratnika. Pokazali su to protiv Španjolske. Izgubili su prije dva mjeseca 6-0, da bi sada slavili u 93. minuti. To govori dosta toga o njihovom mentalitetu i kvaliteti. Bit će to sjajna utakmica", rekao je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo