DŽEKIN POTEZ ODUŠEVIT ĆE PROSINEČKOG: / Kapetan BiH progovorio o razočaranju, a onda poslao snažnu poruku svima

Image
Foto: AFP

Reprezentacija BiH odradila je jedne od najgorih kvalifikacija u novijoj povijesti i to sve pod palicom hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog

20.11.2019.
17:42
AFP
VOYO logo

Nogometna reprezentacija BiH nije uspjela kroz kvalifikacije osigurati plasman na Europsko prvenstvo i sada im preostaje doigravanje kako bi to pokušala napraviti. Zmajevi se nisu proslavili u ovom ciklusu. Robert Prosinečki je dao otkaz, pa je na kraju ostao i sigurno će otići s klupe ako ne ostvari cilj. Kapetan Edin Džeko ovom se prilikom oglasio na Instagramu te se osvrnuo na događanja, ali je i posao snažnu poruku svima.

Image
PROSINEČKI NA ŽESTOKOM UDARU: /

Napao ga bivši reprezentativac BiH - 'Ne volim kada se lažemo, pa nisam ja dijete'

Image
PROSINEČKI NA ŽESTOKOM UDARU: /

Napao ga bivši reprezentativac BiH - 'Ne volim kada se lažemo, pa nisam ja dijete'

"Iza nas su još jedne kvalifikacije u kojima smo mogli i morali mnogo više. Znam da su svi razočarani, jer sam i ja sam razočaran i kao navijač i kao igrač i kao kapetan. Imam 33 godine i jedina neispunjena želja, jedini neispunjeni san je da sa svojom reprezentacijom igram na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz kvalifikacije nismo uspjeli u tome i nećemo se lagati – bili smo loši. Podbacili smo i nismo sretni zbog toga. Nismo bili na našem nivou, nitko od nas i nismo zaslužili da se plasiramo na Europsko prvenstvo. Možemo danima pričati zbog čega je to bilo tako, ali činjenica je da nismo uspjeli, ali da imamo novu šansu. Hajde da zaboravimo na sve što se događalo i da kroz par mjeseci, kada nas očekuje utakmica baraža, svi zajedno pokušamo ostvariti plasman na Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivna energija

Kada kažem svi zajedno, mislim zaista na sve, počev od igrača, navijača, medija, saveza, stručnog stožera, svih nas skupa, jer samo kao tim, koji podrazumijeva sve nabrojane, možemo to uraditi. Moramo stvoriti pozitivnu energiju, jer svi imamo zajednički cilj i svi volimo BiH. San nas igrača, je da igramo velika natjecanja, a mnogima od nas bliži se i kraj karijere i ne želim da se sutra pogledam u ogledalo i shvatim da smo propustili ispuniti naše snove.

Kao kapetan, kao igrač, kao navijač jedne i jedine naše domovine, obećavam da ću, zajedno sa svojim suigračima, na terenu dati sve od sebe da ostvarimo plasman, ali treba nam vaša pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko puta ste nas bodrili, toliko puta bili naš vjetar u leđa, ali često smo vas znali iznevjeriti, kako vas, tako i sami sebe. Svi zajedno trebamo vjerovati da je uspjeh moguć i svi zajedno trebamo koračati ka istom cilju – plasmanu na Euro, jer mi to možemo, jer ćemo mi to pokušati zaslužiti na terenu, ostavljajući srce za BiH", poručio je Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo