DYBALA OSIGURAO POBJEDU JUVEU: / Prvaci srušili rekord i stigli na bod od vodeće momčadi Serie A

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Juventusa salvili su Veroni na krilima Argentinca Paula Dybale čime su se približili vodećem Našpliju na samo jedan bod.

30.12.2017.
22:50
Screenshot
VOYO logo

U posljednjem susretu 19. kola nogometnog prvenstva Italije Juventus je u subotu u gostima kod predzadnje Verone slavio sa 3-1.

Blaise Matuidi zabio je u 6. minuti za vodstvo Juventusa. No, Verona uspijeva poravnati u 59. minuti nakon što je Martin Caceres, unatoč tome što se poskliznuo, uspio pogoditi mrežu sa 18 metara. No, Paulo Dybala je sa dva pogotka, u 72. i 77. minuti, doveo stvari na svoje mjesto, odnosno usmjerio je Juve ka novoj pobjedi. U dresu Juventusa Mario Mandžukić odigrao je 82 minute, dok je Marko Pjaca ostao na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi kikk Intera

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, od Udinesea (1-3) i Sassuola (0-1), Inter je u derbiju 19. kola na domaćem terenu protiv Lazija odigrao 0-0. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je odigrao cijeli susret, mogao je donijeti pobjedu Interu kada je u 30. minuti pucao pod gredu, ali je vratar Strakosha izbacio loptu u korner. Drugi hrvatski nogometaš u dresu Intera Marcelo Brozović ušao je u igru u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je na svom terenu protiv Sassuola odigrala samo 1-1, s tim da su domaćinima poništena dva gola nakon video asistencije, i to zbog zaleđa. Roma je povela u 31. minuti golom Pellegrinija nakon asistencija Edina DŽeke, a remi Sassuolu donio je Simone Missiroli u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio Benevetno

Posljednjeplasirani Benevento tek je u 19. kolu upisao prvu pobjedu, svladavši Chievo 1-0. Pobjednički gol u 64. minuti zabio je 29-godišnji talijanski napadač Massimo Coda, koji je većinu karijere proveo u niželigaškim klubovima.

Bologna je kod kuće izgubila od Udinesea sa 1-2, a hrvatski igrači Stipe Perica i Andrija Balić ostali su na klupi za pričuve gostiju. Sampdoria je dobila slabašani SPAL sa 2-0, a oba gola pala su u sudačkoj nadoknadi. Strijelac je bio Fabio Quagliarella (90+2pen, 90+4). Hrvatski branič Ivan Strinić odigrao je prvo poluvrijeme za Sampdoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa 19. kola nogometaši Fiorentine i Milana odigrali su neodlučeno 1-1 (0-0), a dvoboj je odigran na stadionu Artemio Franchi u Firenzi. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta za Fiorentinu, a ozlijeđenog Nikole Kalinića nije bilo u sastavu Milana.

Dan ranije Napoli je na gostovanju pobijedio Crotone 1-0 i osigurao jesenski naslov prvaka. Pobjednika je odlučio pogodak Mareka Hamšika u 17. minuti. Hrvatski nogometaš Marko Rog je za Napoli zaigrao posljednje dvije minute, dok je Ante Budimir odigrao cijeli susret za Crotone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI: AS Roma 1 Lorenzo Pellegrini 31 Sassuolo 1 Simone Missiroli 78 - - - Benevento 1 Massimo Coda 64 Chievo Verona 0 - - - Sampdoria 2 Fabio Quagliarella 90+2pen, 90+4 SPAL 0 - - - Bologna 1 Danilo 27-ag Udinese 2 Silvan Widmer 37, Kevin Lasagna 48 - - - Torino 0 Genoa 0 - - - Atalanta Bergamo 1 Alejandro Gomez 90+2 Cagliari 2 Leonardo Pavoletti 6, Simone Padoin 23 - - - Fiorentina 1 Giovanni Simeone 71 AC Milan 1 Hakan Calhanoglu 74 - - - Inter 0 Lazio 0 - - - Verona 1 Martin Caceres 59 Juventus 3 Blaise Matuidi 6, Paulo Dybala 72, 77

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo