DVA VELIKANA VEĆ STOJE U REDU ZA MANDŽUKIĆEM? / Hrvatski napadač može birati gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Dolaskom Maurizija Sarrija zahuktala se priča o odlasku bivšeg Vatrenog iz Torina

23.6.2019.
15:32
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih miljenika navijača Juventusa mogao bi ubrzo spakirati kofere i napustiti Torino. Riječ je o hrvatskom napadaču MarijuMandžukiću. Nakon što je MaurizioSarri naslijedio MassimilianaAllegrija talijanski mediji počeli su glasno spekulirati o tome.

Pogotovo nakon što je procurilo da u ulozi središnjeg napadača vidi Cristiana Ronalda, a spominje se i mogući povrataka Gonzala Higuaina. Argentinac je prošlu sezonu proveo na posudbama u Milanu i Chelseaju te bi se trebao priključiti momčadi na pripremama. Poznato je i da je on Sarrijev miljenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje u Italiji

Što, prema tome, budućnost nosi Mariju Mandžukiću? Poznato je da je u nekoliko navrata odbijao ponude iz Kine jer smatra da još puno toga ima za pružiti u Europi. A dvije vrlo zanimljive opcije upravo su se pojavile. I to u Italiji. Jedna je Lazio. FelipeCaicedo bi uskoro mogao napustiti klub nakon što je odbio novi ugovor, dok su PedroNeto i BrunoJordao na putu prema Benfici. Od njihove prodaje zaradili bi 20 milijuna eura, a ta bi sredstva Lazio mogao potrošiti na iskusnog Hrvata, piše Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga opcija je Milan. O njoj se u ovom trenutku nigdje službeno ne piše, ali po društvenim mrežama dio navijača posrnulog velikana nada se takvom scenariju. Pogotovo otkako se Zvonim Boban vratio na San Siro. Mišljenje je da bi se savršeno uklopio u tandemu s Piatekom.

Ono što se posebno cijeni u Italiji je Mandžukićev borbeni duh i činjenica da može igrati na bilo kojoj poziciji u napadu. Uvijek je sprema odraditi posao za momčad, nesebičnost je ono što ga krasi te bi samim time bio odličan partner ubojitom Poljaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo