DUVNJAK NAKON TEŠKOG PORAZA HRVATSKE: / 'Katastrofalan dan za nas, nismo se uspjeli isčupati'

Image

"Jednostavno moramo ovo što prije zaboraviti, jedan katastrofalan dan za nas", rekao je Duvnjak

23.1.2021.
20:15
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19-23 (12-12) i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Mamić: Nismo ispali s turnira

"Oni su bili bolji, mi lošiji. Napad nam nije funkcionirao, dosta smo statično igrali. U obrani je teško non stop braniti. Bilo je dosta neorganiziranosti u napadu, nekih čudnih izmjena i dosta je to sve kaotično izgledalo u igri, a vjerujem i gledateljima", rekao je nakon utakmice Marko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ispali s turnira, imamo još jednu utakmicu protiv Danske i tamo ćemo se potući kao da nam je zadnja utakmica pa ćemo vidjeti što će biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak: Katastrofalan dan za nas

"Jedna jako užasna utakmica za nas. Ne znam što bih rekao. Mi smo u obrani dobro stajali, Pešić je fenomenalno branio u drugome poluvremenu, ali kada zabiješ 18 golova sigurno ne možeš pobijediti utakmicu. Izgledalo je previše kaotično, kao da nas je nekakva nervoza uhvatila i jednostavno se nismo isčupali", rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

"Jednostavno moramo ovo što prije zaboraviti, jedan katastrofalan dan za nas i trebamo se okrenuti Danskoj. Ovako ne smijemo izgledati", zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo