DUVNJAK NAKON TEŠKOG PORAZA HRVATSKE: / 'Katastrofalan dan za nas, nismo se uspjeli isčupati'

Image

"Jednostavno moramo ovo što prije zaboraviti, jedan katastrofalan dan za nas", rekao je Duvnjak

23.1.2021.
20:15
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19-23 (12-12) i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Mamić: Nismo ispali s turnira

"Oni su bili bolji, mi lošiji. Napad nam nije funkcionirao, dosta smo statično igrali. U obrani je teško non stop braniti. Bilo je dosta neorganiziranosti u napadu, nekih čudnih izmjena i dosta je to sve kaotično izgledalo u igri, a vjerujem i gledateljima", rekao je nakon utakmice Marko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ispali s turnira, imamo još jednu utakmicu protiv Danske i tamo ćemo se potući kao da nam je zadnja utakmica pa ćemo vidjeti što će biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak: Katastrofalan dan za nas

"Jedna jako užasna utakmica za nas. Ne znam što bih rekao. Mi smo u obrani dobro stajali, Pešić je fenomenalno branio u drugome poluvremenu, ali kada zabiješ 18 golova sigurno ne možeš pobijediti utakmicu. Izgledalo je previše kaotično, kao da nas je nekakva nervoza uhvatila i jednostavno se nismo isčupali", rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

"Jednostavno moramo ovo što prije zaboraviti, jedan katastrofalan dan za nas i trebamo se okrenuti Danskoj. Ovako ne smijemo izgledati", zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo